Refurbished Computers

Artikelen 1 tot 10 van 14 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 10 van 14 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Goedkope computer

Als u opzoekt bent naar een goedkope computer voor thuis of op kantoor bekijk dan ons aanbod refurbished (tweedehands) computers. OgerionOutlet levert betaalbare computers, welke volledig zijn gecontroleerd, gereinigd en zo nodig bepaalde hardware onderdelen vernieuwd. Door te kiezen voor een refurbished (tweedehands) computer bespaart u enorm op uw aanschaf en is vaak meer dan de helft goedkoper dan de nieuwprijs.

Zakelijke desktop computer

De computers zijn afkomstig uit het bedrijfsleven en overheidsinstanties en zijn ontworpen voor de zakelijke gebruiker. Het zijn de betere modellen met hoogwaardige kwaliteit van de bekende merken zoals HP, Dell en Lenovo. De computers zijn voorzien van een nieuwe Windows Professional installatie waardoor het eenvoudig toegevoegd kan worden aan een bedrijfsnetwerk op kantoor. Ook kan er bij een zakelijke desktop vaak eenvoudig het werkgeheugen en opslagcapaciteit uitgebreid worden.

Computer aanbieding

De computers proberen wij zo goedkoop mogelijk aan te bieden. Ook hebben wij regelmatig speciale aanbiedingen waarbij u een extra korting of een gratis accessoire of software krijgt.