Refurbished Computers


Een refurbished PC is een tweedehands computer welke zakelijk gebruikt is geweest. De PC is op volledige werking gecontroleerd en zo nodig ge-upgrade. Bedrijfskenmerken op de behuizing zijn verwijderd en van binnen en buiten volledig gereinigd. Alle data op de harde schijf is professioneel gewist en de PC is voorzien van een nieuwe installatie van Windows.

Zakelijk bestellen?

Bestelt u voor een (onderwijs)instelling of bedrijf en bent u opzoek naar 5 stuks of meer? Dan brengen wij graag binnen één werkdag vrijblijvend een offerte uit met de scherpste prijs en de bijbehorende levertijd. [Klik hier]

4 artikel(en)

per pagina

4 artikel(en)

per pagina

Goedkope computer

Als u opzoekt bent naar een goedkope computer voor thuis of op kantoor bekijk dan ons aanbod refurbished (tweedehands) computers. OgerionOutlet levert betaalbare computers, welke volledig zijn gecontroleerd, gereinigd en zo nodig bepaalde hardware onderdelen vernieuwd. Door te kiezen voor een refurbished (tweedehands) computer bespaart u enorm op uw aanschaf en is vaak meer dan de helft goedkoper dan de nieuwprijs.

Zakelijke desktop computer

De computers zijn afkomstig uit het bedrijfsleven en overheidsinstanties en zijn ontworpen voor de zakelijke gebruiker. Het zijn de betere modellen met hoogwaardige kwaliteit van de bekende merken zoals HP, Dell en Lenovo. De computers zijn voorzien van een nieuwe Windows Professional installatie waardoor het eenvoudig toegevoegd kan worden aan een bedrijfsnetwerk op kantoor. Ook kan er bij een zakelijke desktop vaak eenvoudig het werkgeheugen en opslagcapaciteit uitgebreid worden.

Computer aanbieding

De computers proberen wij zo goedkoop mogelijk aan te bieden. Ook hebben wij regelmatig speciale aanbiedingen waarbij u een extra korting of een gratis accessoire of software krijgt.