Refurbished LaptopsGoedkope laptop kopen?

Bent u opzoek naar een goedkope laptop voor thuis of op kantoor? Overweeg dan ook eens om een refurbished (tweedehands) laptop te kopen. Deze laptops zijn afkomstig uit het bedrijfsleven en na een volledige kwaliteitscontrole opnieuw geïnstalleerd en indien nodig geüpgraded. Het zijn de betere modellen met hoogwaardige kwaliteit speciaal ontworpen voor de zakelijke markt.

Zakelijk bestellen?

Bestelt u voor een (onderwijs)instelling of bedrijf en bent u opzoek naar 5 stuks of meer? Dan brengen wij graag binnen één werkdag vrijblijvend een offerte uit met de scherpste prijs en de bijbehorende levertijd. [Klik hier]

5 artikel(en)

per pagina

5 artikel(en)

per pagina

Refurbished (tweedehands) laptop

Een refurbished laptop is een tweedehands laptop welke zakelijk gebruikt is geweest. De laptop is op volledige werking gecontroleerd en zo nodig ge-upgrade. Bedrijfskenmerken op de behuizing zijn verwijderd en van binnen en buiten volledig gereinigd. Alle data op de harde schijf is gewist en de laptop is voorzien van een nieuwe installatie van Windows.

Waar gaat u de laptop voor gebruiken?

Voordat u een laptop gaat kopen is het belangrijk om na te gaan voor welke doeleinde u de laptop wil gaan gebruiken. Als u veel onderweg bent is het goed om te kiezen voor een lichte en compacte laptop. Voor thuisgebruik of op kantoor kunt u beter kiezen voor een iets groter scherm zodat er convertabel mee gewerkt kan worden. Via ons filtermenu links in beeld kunt u eenvoudig het aanbod aanpassen. Zo kunt u een selectie maken voor het type processor, geheugen, opslag, formaat beeldscherm, besturingssysteem en gewicht.

Laptop aanbieding

De laptops proberen wij altijd zo goedkoop mogelijk aan te bieden. Ook hebben wij regelmatig speciale acties waarbij u een accessoire of software gratis krijgt.

Door de te kiezen voor een refurbished (tweedehands) laptop bespaart u veel geld en is het vaak tot 70% goedkoper dan de originele nieuwprijs. Bovendien is een (refurbished) laptop duurzaam en dus goed voor het milieu.