HP Compaq 8100 Elite


De HP Compaq 8100 is de opvolger van de HP Compaq 8000 Elite en ontworpen voor de zakelijke gebruiker. Hoewel deze computer nieuw niet meer leverbaar is en al verschillende opvolgers verkrijgbaar zijn, kan dit model refurbished geleverd worden. Standaard wordt de HP Compaq Elite 8100 geleverd met een Intel® Core i5 processor en 4GB RAM werkgeheugen en voldoet deze PC nog goed om met de meest recente kantoorsoftware te werken. Indien gewenst kan het werkgeheugen eenvoudig uitgebreid worden naar maximaal 16GB RAM. Ook is het mogelijk de harde schijf te vervangen voor meer opslag capaciteit of een SSD (Solid state drive) voor een hogere snelheid.

Beschikbare HP Compaq 8100 Elite modellen


HP Compaq 8100 Elite USDT
(Ultra Slim Desktop)

HP Compaq 8100 Elite USDT
HP Compaq 8100 Elite SFF
(Small Form Factor)

HP Compaq 8100 Elite SFF
HP Compaq 8100 Elite CMT
(Convertible Minitower)

HP Compaq 8100 Elite CMT

Aansluitingen:

Ook heeft de HP Compaq 8100 Elite de standaard aansluitingen om de meeste randapparatuur aan te sluiten. Zoals VGA voor de monitor, RJ45 Gigabit LAN voor bekabelde internet verbinding en 10x USB 2.0 voor de meeste randapparatuur. De seriële en parallelle poort zijn vaak nog interessant voor machines in de industriële sector.

Beschikbaarheid:

Via verschillende inruiltrajecten bij gemeentes en bedrijven ontvangen wij regelmatig de HP Compaq 8100 Elite desktop waardoor wij vaak ook grotere aantallen binnen 5 werkdagen kunnen leveren.

Zakelijk bestellen?

Bestelt u voor een (onderwijs)instelling of bedrijf en bent u opzoek naar 5 stuks of meer? Dan brengen wij graag binnen een werkdag een offerte met de scherpste prijs en de bijbehorende levertijd. [Klik hier]