HP Compaq 8200 Elite


De HP Compaq 8200 Elite is een zeer populaire PC bij zakelijke gebruikers en veel organisaties zijn op dit type PC gestandaardiseerd. De desktop computer is uitgerust met een 2e generatie processor van Intel met standaard 4GB DDR3 werk geheugen. Naast de huidige specificaties kan de HP Compaq 8200 Elite eenvoudig uitgebreid worden met werkgeheugen tot maximaal 16GB RAM. Afhankelijk van het model is het ook mogelijk een extra harde schijf of SSD toe te voegen voor meer opslagcapaciteit. Ook is het mogelijk om met twee monitoren te werken welke via de VGA en DisplayPoort aangesloten kunnen worden. Regelmatig heeft OgerionOutlet een groot aantal refurbished HP 8200 pc’s op voorraad, afhankelijk van de configuratie kan het doorgaans binnen 3 werkdagen geleverd worden.


Beschikbare HP Compaq 8200 Elite modellen


HP Compaq 8200 Elite USDT
(Ultra Slim Desktop)

HP Compaq 8200 Elite USDT
HP Compaq 8200 Elite SFF
(Small Form Factor)

HP Compaq 8200 Elite SFF
HP Compaq 8200 Elite CMT
(Convertible Minitower)

HP Compaq 8200 Elite CMT


Wat is een refurbished computer?

De conditie refurbished is het Engelse woord voor gereviseerd. Dit betekent dat de tweedehands computer is opgeknapt, volledige werking is gecontroleerd de data van de vorige eigenaar professioneel is gewist. De desktop computers zijn alleen zakelijk gebruikt en na een periode van ongeveer 3 jaar ingeruild door bedrijven en overheidsinstellingen. Door te kiezen voor refurbished desktop computer, koopt u een pc van hoogwaardige kwaliteit met minimaal 1 jaar garantie. Ook bespaart u aanzienlijk op de aanschafsprijs en bovendien duurzaam dus goed voor het milieu.

Zakelijk bestellen?

Bestelt u voor een (onderwijs)instelling of bedrijf en bent u opzoek naar 5 stuks of meer? Dan brengen wij graag binnen een werkdag een offerte met de scherpste prijs en de bijbehorende levertijd. [Klik hier]


Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.