HP Compaq Elite 8300 PC


Betrouwbare refurbished desktop PC voor bedrijven en instellingen

De desktop computer is uitgerust met een 3e generatie processor van Intel met standaard 4GB DDR3 werk geheugen. Naast de huidige specificaties kan de HP Compaq 8300 Elite eenvoudig uitgebreid worden met werkgeheugen tot maximaal 16GB RAM. Afhankelijk van het model is het ook mogelijk een extra harde schijf of SSD toe te voegen voor meer opslagcapaciteit. Ook is het mogelijk om met twee monitoren te werken welke via de VGA en DisplayPoort aangesloten kunnen worden.

Beschikbare HP Compaq 8300 Elite modellen


HP Compaq 8300 Elite USDT
(Ultra Slim Desktop)

HP Compaq 8300 Elite USDT
HP Compaq 8300 Elite SFF
(Small Form Factor)

HP Compaq 8300 Elite SFF
HP Compaq 8300 Elite CMT
(Convertible Minitower)

HP Compaq 8300 Elite CMT


Wat is een refurbished computer?

De conditie refurbished is het Engelse woord voor gereviseerd. Dit betekent dat de tweedehands computer is opgeknapt, volledige werking is gecontroleerd de data van de vorige eigenaar professioneel is gewist. De desktop computers zijn alleen zakelijk gebruikt en na een periode van ongeveer 3 jaar ingeruild door bedrijven en overheidsinstellingen. Door te kiezen voor refurbished desktop computer, koopt u een pc van hoogwaardige kwaliteit met minimaal 1 jaar garantie. Ook bespaart u aanzienlijk op de aanschafsprijs en bovendien duurzaam dus goed voor het milieu.

Waar komen de refurbished (tweedehands) HP 8300 Elite computers vandaan?
De desktop computers zijn alleen zakelijk gebruikt en na een periode van ongeveer 3 jaar ingeruild door bedrijven en overheidsinstellingen.

Waarom zou ik kiezen voor een refurbished HP 8300 elite computer?
Door te kiezen voor refurbished desktop computer, koopt u een zakelijke pc van hoogwaardige kwaliteit met minimaal 1 jaar garantie. Ook bespaart u aanzienlijk op de aanschafsprijs en bovendien duurzaam dus goed voor het milieu.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u op zoek naar meerdere HP 8300 Elite pc's? Dan is het interessant om een offerte aan te vragen. Vaak kunnen wij deze pc's voor een lagere prijs aanbieden wanneer u meer bestelt. De aanvraag van een offerte is altijd vrijblijvend en verplicht u tot niets. [Klik hier]